Secondary Adv

Panele te paratermoizoluara per kanalet e ajrit, Fujitsu Superior Klima

Fujitsu Superior Klima

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Panele te paratermoizoluara per kanalet e ajrit

Panele të paratermoizoluara

PIR (P3 )(Poly Isocyanurate Rigid Form) është një përmirësim prej PUR (Poly Urethane Rigid Form) me rezistence te larte ndaj zjarrit, ka dendësi të lartë dhe rezistence shume te mire ne shtypje. PIR eshte nje produkt i paratermoizoluar i cili eshte bere shume i njohur kohet e fundit ne industrinë HVAC, duke kursyer kohë të konsiderueshme dhe kosto. Kanalet e ajrit PIR (pi 3) eshte zgjidhja më e mirë për nevojat tuaja me materiale të cilësisë së lartë. Kanal ajri i paratermozioluar (PIR) kanë veti të shkëlqyera izolimi, eshte material i lehe, ka qëndrueshmëri te madhe.

Përparësite:

-Izolim i shkelqyer

-Jetgjatesi me shume se 20 vjet

-Ul kohen e ndertimit dhe koston 

-Produkt mjaft ekologjik

-Ruan energjine ne menyre shume te mire 

-Zvogelon zhurmat 

-Krijon Rehati termike 

-Mjaft higjenik 

-Mundesia e perhapjes se zjarrit eshte zero 

-Material mjaft i lehte 

 

Pershkrimi - Vlerat

Dimensioni Panelit  (mm) 4000 x 1200 x 20

Dendesia e polyisocyanurate (PIR)1 53 +/- 2kg/m31

Trashesia e fletes se aluminit 80 mikron

Rezistenca ndaj zjarrit  class O

Prcueshmeria Termike 0.020 w/m.k

Humbjet nga ferkimi 0.0135

Presioni maksimal ne kanal 2000 pa

Pesha 1.48 kg/m2

Temperatura e punes -60°C to +80°C

Maksimumi qarkullimit te ajrit 12 m/s

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme