Secondary Adv

Kaldaje Victrix Tera Immergas Italiane, Cara-08

Cara-08

Pershkrimi

Kaldaje Victrix Tera Immergas Italiane

Prodhimi i nxehtësisë: 24.1 kW (modaliteti i ngrohjes qendrore) / 28.3 kW (modaliteti i prodhimit të ujit të ngrohtë). VICTRIX TERA është brezi i ri i sistemeve të reja gjeneruese. Designed dhe zhvilluar nga ERP dhe EL Direktivat Evropiane.

Efiçienca e energjisë. 18% të kapacitetit të përgjithshëm.

Ndërfaqja e përdoruesit, butonat e përzgjedhjes dhe ekrani LCD Kaldaja VICTRIX TERA mund të përdoret nga PC, Smartphones dhe Touchscreens Tablet (app DOMINUS). Paneli tuba lidhje mbulon është furnizuar si një standard, për integrimin më harmonike me të gjithë stilin e brendshëm.

Certifikuar që të instalohet në një IPX5D.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme