Secondary Adv

Llak per mbrojtje dhe dekorime guri STONELAC, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Llak per mbrojtje dhe dekorime guri

STONELAC është një llak me bazë solventi,bazuar në rezinë të pastër akrilike. Eshtë i dizenjuar në veçanti për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve prej guri. Ofron mbrojtje të lartë të sipërfaqeve ndaj kushteve atmosferike, ujit dhe rrezeve ultra-violet. Është i përshtatshëm për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Nuk ka përmbatje metali. Produkti është i disponueshëm me Shkëlqim,Satin dhe Mat.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNKIKE

Produkte te ngjashme