Secondary Adv

Boje uji e cilesise superiore per metale dhe dru RIPOLINI, ZEUS-AL

ZEUS-AL

 Përshkrimi

Boje uji e cilesise superiore per metale dhe dru

RIPOLINI është një produkt i ri inovativ, i bazuar në emulsionin e paster akrilik. Është i përshtatshëm për mbrojtjen dhe zbukurimin e sipërfaqeve të brendshme dhe të jashtme. Mbron në mënyre të shkëlqyer nga ndryshimet e motit dhe rrezet ultra violet sipërfaqet prej druri, çimentoje dhe metali. Nuk përmban metale dhe nuk dëmton mjedisin dhe përdoruesin. Për këtë arsye mund të përdoret në ambientet e brendshme të spitaleve, shkollave, zyrave, etj ku kërkesat sanitare dhe tëmbrojtjes janë të larta. Është i disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe në të gjitha ngjyrat e katalogut RAL, si dhe në një shumëllojshmëri ngjyrash të përgatitura përmes sistemit të ngjyrave të ZEUS-AL. Eshtë i disponueshëm me shkëlqim, saten dhe mat.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE