Secondary Adv

Panel me polisterol EPS FG 100, Thermalite

Thermalite
Panel me polisterol EPS FG 100

Shfaq kontaktet

 

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Është material termoizolues me ngjyrë gri të errët, prej polisteroli me përmbajtje grafiti. Përdoret në termoizolimin e fasadave, çative, mes mureve, nyje termike etj. Grafiti ka përcjellshmërinë më të ulët nga të gjitha tipet e polisteroleve, kjo në sajë të përmbajtjes së grafitit i cili pasqyron rrezet infra të kuqe.
Avantazhi i tij është që mund të përdoret në spesorë më të vegjël se sa produktet e tjera, pasi densiteti dhe rezistenca në shtypje e tij është e tillë, sa më tepër rritet densiteti aq më shumë rritet rezistenca në shtypje dhe vetitë termoizoluese (ulet koefiçenti përcjellshmerisë termike λ)

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme