Secondary Adv

Veshje per kamarier, MaxBrand

MaxBrand

 Përshkrimi

Veshje per kamarier

Uniforma dhe veshje te te gjitha llojeve per bare, restorante dhe hotele. 

Dizenjime standarte dhe te personalizuara sipas kerkesave te klienteve. 

Logo me stampim ose qendisje. 

0frojme nje game cilesore dhe mjaft te gjere uniformash si: 

 

- xhakete kuzhinieri, kapele dhe pantallona

- Perparese kuzhine, perparese kamarieri, banakieri etj.

- Jelek kamarieri, kemishe, papion, pantallona klasike 

- Perparese per sanitare

- Mbulesa tavoline, peceta

 

Produkte te ngjashme