Secondary Adv

Peshore Blegtorale, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Pershkrimi E pershtatur per ti ardhur ne ndihme fushes se blegtorise dhe fabrikave perpunuese te mishit. Ideale per perdorim ne tregtimin e gjese se gjalle dhe ne thertore.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme