Secondary Adv

Peshore elektronike, M&M Topuzi

M&M Topuzi

 Përshkrimi

Pershkrimi Sistem peshimi per tonazh te rende. Me platforme te perbere nga: llamarine celiku special , me luspa ose te kuadratizuar  , IPE sipas standarteve te kerkuara  me reputacion per force dhe qendrueshmeri ne mjediset e ashpra , sistem adeguat per minimizimin e efekteve te demshme nga  frenimi i ashper i automjeteve. Impianti elektronik, prodhuar dhe certifikuar nga nje firme Italiane, me nje eksperience 30 vjecare ne kete fushe. Sensoret e peshes jane te taruar dhe certifikuar kundrejt standarteve Europiane. Mundesi realizimi edhe per zona me rrezikshmeri plasjeje, Te dimensioneve dhe kapaciteteve te ndryshme, qe variojne nga “5m x 2.5m” (Peshore Fugonash), e deri ne “20m x 3m”, me nje peshe maksimale deri ne 120 ton.

Produkte te ngjashme