Secondary Adv

Sensore te peshes, M&M Topuzi

M&M Topuzi

Pershkrimi

Pershkrimi Nje game e gjere sensoresh, shumellojeshmeri kapacitetesh peshimi. Te gjithe te prodhuar ne celik, dhe me funksionalitet nga -40 deri ne 70 grade. Te taruar dhe certifikuar kundrejt kerkesave dhe standarteve europiane.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme