Secondary Adv

Kondicioner Rezidencial Split dysheme, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Pershkrimi

Kondicioner Rezidencial Split dysheme

Kapaciteti i lartë, dizenjo elegante që harmonizohet me pjesën tjetër të dhomës së ndenjes dhe kursimi i energjisë, cojnë komfortin dhe relaksin në dhomë në një tjetër nivel.

 

Sipërfaqja e njësisë është aq kompakte dhe e thjeshë, saqë bën që njësia e brendshme të shkrihet me dekorin e brendshëm duke ofruar një ambjent tepër modern dhe elegant.

 

Ventilator me shumë fletë

Tre fletat me forma jo të njëjta, kontrollojnë rrymën e ajrit dhe japin mundësinë për të përshtatur komfortin sipas preferencave.

 

Performancë e shkëlqyer në kursimin e energjisë

Seria MFZ ka performuar deri në shkallët SEER A+++ (modelet 25) dhe SCOP A+ (modelet 25/35/50) të kursimit të energjisë nëpërmjet zhvillimit të vazhdueshëm i bazuar në rregulloren Europiane në konsumin e energjise (ErP).

 

Skedulim javor

Temperatura dhe kontrolli On/Off tashmë është i mundur të kontrollohet për një periudhë një javore në sajë të skeduluesit javor. Janë arritur deri në tetë modele të kontrollit për cdo ditë kalendarike në javë.

 

Mirmbajtje dhe instalim i thjeshtuar

Përdorimi i paketës origjinale të instalimit e bën montimin e këtyre njësive një punë mjaft të thjeshtë. Aksesorët e montimit janë konceptuar në mënyrë të tillë që të shmangin cdo lloj dëmi që mund të shkaktohet në mure kur instalohet pajisja e brendshme. Një tjetër avantazh është fakti që këto njësi janë të pajisura me tuba me gjatësi të madhe (20 deri ne 30 m), cka shmang cdo lloj shqehtësimi rreth distancës nga njësia e jashtme. Të gjitha njësitë janë të pajisura me një funksion automatik vetë-diagnostikues, gjë që ndihmon në zbulimin e menjëhershëm të ndonjë avarie të mundshme ne sistem.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme