Secondary Adv

Aspirator special druri, Connect Group

Connect Group
Aspirator special druri

Shfaq kontaktet

 

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Aspirator special druri

SHENIME PAJISJE

 • I pershtateshem per thithjen e pluhrave dhe trupave te ngurte si dhe lengjeve jo te djegshme
 • I pershtateshem per thithjen e pluhrave te demshme per shendetin te klases M (Vlera-MAK > 0,1 mg/m3)
 • Volumi minimal i rrymes se ajrit e rregjistrueshme
 • Kontroll automatik i shpejtesise se ajrit
 • Amortizim optimal i zhurmave
 • Dy filtra me pala te pershtateshme per klasen e pluhrit M, Grada e pershkueshmerise < 0,5 %
 • Nderrim i lehte dhe i thjeshte i filtrit
 • Pajisje sitese elektromagnetike
 • Kohe qendrueshmerie e madhe e fitrit dhe intervale te medha pastrimi
 • Nisje fillestare e bute per ruajtjen e ventilatorit te motorrit
 • Automat pasxhirues per zbrazjen komplete te zorres se thithjes
 • Pajisje baze-Antistatike (Zorre-antistatike si pajisje)
 • Tregues i mbushjes plote
 • Automat stakues, i cili gjate thithjes se lengjeve nderpret rrymen e thithjes, sapo eshte arritur lartesia maksimale e mbushjes se depozites
 • Qese filtri letre si pajisje
 • I palevizshem
 • I transportueshem ne rrotat dhe rrulat e montuar
 • Rrota ekstra te medha
 • Prize e integruar me automat stakimi
 • Metadepot

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme