Secondary Adv

Strehe Xhami Kunder Shiut, Fero Line

Fero Line

Pershkrimi

Strehe Xhami Kunder Shiut

 

Në një kohë ku çdo gjë po modernizohet çdo ditë e më shumë FEROline ka futur në listën e produkteve të saj edhe strehat prej xhami. Këto lloj strehash prodhohen me strukturë të qëndrueshme INOX-i e cila garanton jetëgjatësinë e saj dhe gjithashtu përmes xhamit të cilësisë së lartë që vendoset mbi këtë strukturë përfitojmë një strehë me cilësi dhe pamje europiane, me një çmim të arsyeshëm. Nëse keni një shtëpi moderne ky është produkti për ju.

 

Karakteristikat

 

Strukturë e qëndrueshme INOX

Xhami i cilësisë së lartë

Çmim i arsyeshëm

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme