Secondary Adv

Dere e brendshme me rimeso lisi me dekor, Lesna

Lesna

 Përshkrimi

Dere e brendshme me rimeso lisi me dekor

Dyert e brendshme Domino, me veçanërinë e tyre padyshim që duhet të zënë vend në shtëpitë tuaja. Shumëllojshmëria e dyerve Domino me një laramani të rimesove të trendeve më moderne , ju ofron mundësinë që të krijoni harmoni në shtëpitë tuaja. Produkti është i përshtatshëm edhe si derë hyrëse në banesë e cila i bën ballë temberaturave të jashtme. Gjithashtu, produkti është i pajisur me një çels sigurie, ka izolim të zërit te tipit RSP-Rw=29db, si dhe një dysheme e cila parandalon depërimin e faktorëve të jashtëm siç janë ajri i ftohtë dhe erërat e ndryshme. Sa i përket zgjedhjes së rimesove ju mund të zgjidhni: dru lisi, dru ahu, dru hiri, dru panje, dru qërshie dhe arrë. (Përveç Domino 04 and Domino 08).