Secondary Adv

Adeziv ngjites per dysheme druri PARQUET ADHESIVE, GEMIX

GEMIX

Pershkrimi

 

Gemix Parquet Adhesive eshte ngjites njekomponentesh me baze uji per dysheme druri dhe per parket. Perdorimi i ketij ngjitesi duke ju konfirmuar rregullave jep nje cilesi te larte dhe nej elasticitet te mire ne termin afatgjate . Karakterizohet me aplikim te lehte dmth shtrirje te mire dhe ngjitje te forte .Duke qene se eshte me baze uji duhet pasur kujdes ne respektimin  e afateve kohore per lyerjen me llak te arketit (qe te mos bllokohet uji dhe lageshtira nen siperfaqen e parketit)

 

Paketimi : 20 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme