Secondary Adv

Ngjites i forte per pllaka izoluese ORBISTYRO, GEMIX

GEMIX

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

OrbiStyro eshte nje ngjites i forte qe sherben per ngjitjen e pllakave izoluese nga polisteroli (EPS & XPS). Nuk sugjerohet per rrjete pasi niveli i elasticitetit eshte me i ulet. Prandaj per rrjete sugjerohet GS – 31 .


Harxhimi : 4 – 5 kg/ m per ngjitje te pllakave izoluese – ne varesi nga baza
Aplikimi : Duhet te perzihet me uje te paster 25 % . Duhet te perzihet derisa te homogjenizohet, te lihet te pushoje gjer ne 10 min dhe te perzihet dhe nje here. Pastaj eshte i gatshem per perdorim .Aplikohet  ne temperaturen 8 – 25oC
Paketimi : 25kg
Ruajtja : Ne ambient te thate

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme