Secondary Adv

Ngjites per pllakat e polisterolit GS-31 FLEX, GEMIX

GEMIX

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

GS – 31 eshte ngjites fleksibel i cili sherben per ngjitjen dhe patinimin e pllakave te polisterolit. Pra sherben per ngjitjen e pllakave izoluese dhe te polisterolitsi ( EPS & XPS ) , por dhe ato te pllakave nga leshi i gurit. Po ashu GS – 31 ka rezultat te shkelqyer dhe per mbushjen apo formimin e shtreses armuese bashke me rrjeten mbi pllaken izoluese. Ka rezultat maksimal ne mbulimin dhe rrafshimin e rrjetave pergjate tere siperfaqes izoluese per arsye se eshte ngjites shume i forte dhe ka elasticitet shume te madh.


Harxhimi : 4-5 kg / m per ngjitje te pllakave izoluese –ne varesi nga baza dhe 4- 5 kg / m per rrafshim ( patinim )

Aplikimi : Duhet te perzihet me uje te paster deri ne 25 % . Duhet te perzihet derisa te homogjenizohet, te lihet te pushoje deri ne 10 min dhe te perzihet dhe nje here.Pastaj eshte i gatshem per perdorim. Aplikohet ne temperaturen 8 – 25 oC

Paketimi : 25 kg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme