Secondary Adv

Boje per brenda dhe jasht rezistente ndaj kushteve atmosferike OVER LINE, GEMIX

GEMIX

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

BOJE SUPER AKRILIKE E LASHME PER AMBJENTE TE BRENSHME DHE TE JASHTME.MBULIM DHE SHTRIRJE E PERSOSUR.SHUME REZISTENTE NE RUAJTJEN E NGJYRES DHE NDAJ AGJENTEVE ATMOSFERIKE.

APLIKIMI PENEL / RUL

TRETJA UJE

MBULIMI 14-16 mq/litro

THARJA 4-6 ore

PAKETIMI    14 – 10- 5

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme