Secondary Adv

Boje plastike CASAVIVA, GEMIX

GEMIX

 Përshkrimi

 

CASAVIVA BOJE PLASTIKE E LASHME PER BRENDA DHE JASHTE.AFTESI SHUME TE MIRA MBULIMI DHE SHTRIRJEJE.DISPONOHET NE BAZAT PER PIGMENTIM

APLIKIMI: PENEL / RUL

TRETJA: UJE

MBULIMI: 10-12 mq/litro

THARJA: 5-6 ore PAS 48 h MUND TE LAHET

PAKETIMI: 14 - 10 - 5 - 2,5 - 0,750

 

Produkte te ngjashme