Secondary Adv

Grafiato per veshje dekorative muri, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Eshtë një material me bazë pluhur mermeri, çimento e bardhë, gëlqere e

hidratuar e cilësisë së lartë, granulat e seleksionuara, rezinë hidrofobike

dhe aditivë speciale.

 

PERDORIMI: Përdoret për veshjet dekorative mbi sipërfaqet e mbushura

me llaç të aplikuara me makineri ose me dorë të rrafshuara me Graniti -Fix

përdoret për ambjente të brendshme dhe të jashtme. Përpara përdorimit të

produktit sipërfaqja duhet të jetë e pastër. Për 1 thes Grafiato 3.0mm

duhen 7.5-8lt ujë, të cilat përzihen sëbashku me mistri ose përzierës

elektrik deri 300 xhiro/min derisa të përfitojmë një masë homogjene.

APLIKIMI: Produkti aplikohet me malle metalike në sipërfaqe dhe

fërkohet me malle plastike.

KONSUMI: 4.5 kg/m Grafiato 3mm, 4.5 kg/m Grafiato 2.5mm, 4.5 kg/m

Grafiato 2mm, 3.5 kg/m Grafiato 1mm. Produkti këshillohet të përdoret në

temperaturë 5-35 C.

RUAJTJA: Materiali me ambalazhim fabrike ruhet deri në 9 muaj në

ambjent të thatë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme