Secondary Adv

Hidroizolues per taraca, banjo, pishina HIDROFLEX A+B BAUFLEX, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Eshtë material dy komponentesh me bazë çimentoje, pluhur kuarcorm

aditivë special dhe polimere hidrofobike.

TRAJTIMI: Siguron punueshmëri të mirë në izolim dhe ngjitje në

sipërfaqe të ndryshme.

 

PERDORIMI: Izolues për sipërfaqet e taracave, banjove, ballkoneve dhe

ambjenteve të brendshme dhe të jashtme.

Përpara përdorimit të produktit, sipërfaqja duhet të jetë e pastër, pa

pluhura dhe yndyrna

APLIKIMI: Përdoret me malle metalike me dy duar. Shtrihet dora e parë

në një mm trashësi dhe pas 4-5 orësh shtrihet dora e dytë, sëbashku me

rrjetën përforcuese. Pas 6 ditësh mundësohet shtresa e pllakave. Për një

thes 25 kg Hidro-Flex A+B duhe bërë përzierje 8 kg Bauflex dhe 1.5-2 lt

ujë, të cilat përzihen sëbashku deri sa të përfitojmë një tretësirë të

njëtrajtshme. Aplikohet me furçë ose rul.

KONSUMI: 3-4 kg për m . Produkti këshillohet të përdoret në temp 5 C

- 35 C.

Materiali me ambalazhim fabrike ruhet deri 9 muaj në ambjent të errët

dhe të thatë.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme