Secondary Adv

Material lidhes per llac mbushes SUVA MIX-5, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Eshtë një produkt special me bazë çimento, gëlqere e hidratuar dhe

përbërje të tjera speciale.

 

PERDORIMI: Përdoret si material lidhës për llaç mbushës me makineri

ose me dorë për ambjente të brendshme dhe të jashtme, njëkohësisht edhe

për muraturë. Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temperaturë

5- 35 C.

PREGATITJA: Merret një thes Suva Mix-5 dhe futet në betoniere, hidhet

ujë sipas vlerësimit dhe 5-6 lopata rërë lumi ose rërë guri gëlqeror me

granulometri të seleksionuar. Materiali përzihet mirë derisa të përfitojmë

një masë homogjene. Sasia e ujit do të hidhet në varësi të rërës që do të

përdoret.

KONSUMI: Për 1m rërë, hidhen 10 thasë 25kg Suva Mix-5. Në një

betoniere 0.10m hidhet 1 thes produkt 30kg.

RUAJTJA: Materiali ruhet deri 9 muaj kur mbahet në vend të thatë dhe

ambalazhim të pahapur fabrike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme