Secondary Adv

Dollap zyre, Shaga Office

Shaga Office

 Përshkrimi

Permasat: 90 x 42 x 20. Melamine 18 mm. Kembe niveluese. Me kapak. Mentesha Slow. Brave te sigurt. Kapak me profil alumini dhe xham Fume. I disponueshem ne ngjyra te ndryshme.

Produkte te ngjashme