Secondary Adv

Ankorues per gabiona, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ankorues per gabiona. Maccaferri ofron tipe te ndryshme ankorimesh profesionale per te dy perdorimet si perdorimet ne ajer te hapur (konsolidimin e skarpatave shkembore, gozhdimin e skarpatave dhe masave shkembore) ashtu edhe perdorim nentokesore (minierat dhe tunelet)
Ankorimet e ofruara jane : 950/1150 MPa ankorime tubolare celiku te perforcuara dhe te temperuara, me fileto te vazhduara, te cilat jane me te mirat per ankorimet “vete-cpuese”; 500/550 Mpa ankorime te plota celiku me fileto te vazhduar (optimale per konsolidimit te nje mase shkembore te veteme dhe konsolidimin e siperfaqeve te skarpatave) dhe 950/1100 shufra celiku ( tipike vetem per sforcime ne terheqje).
Ankorimet jane gjithashtu te disponueshme per perdorim nentokesor (por shpesh perdoren ne skarpata ne ajer te hapur) me nje kemishe metali qe ben inkastrimin e ankorimit ne menyre te shpejte per ankorime me kohe te shkurter pune, gjithashtu per kete lloj ankorimi ka dhe tipe te ndryshme ankorime me fibra qelqi.
Kur kerkohet nga klienti, te gjitha ankorimet jane te shoqeruara me aksesore specifik, sic jane pjastrat, dadot, xhuntot dhe kokat cpuese. Maccaferri gjithashtu ofron dhe aksesor special te cilet jane rezultat i bashkepunimit me projektuset dhe kontraktuesit, te cilet i shtojne vlere punimeve per konsolidim sic jane : kokat fiksuese per paratencionimin e ankorimeve.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme