Secondary Adv

Barriere per mbrojtjen nga renia e gureve, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Barriere per mbrojtjen nga renja e gureve kryesisht jane te prodhuara nga rrjeta ose unaza me kavo celiku te fiksuara nga shtyllat mbajtese, kavot kontraventiv dhe ankorimet per bazament. Maccaferri ofron barrjera te certifikuara qe jane ne gjendje te ndalojne nje mase shkembore me energji ekuivalente nga 500 kJ ( nje bllok betoni 0.58 m3 me shpejtesi 25m/s) deri ne 5000 kJ ( nje bllok 5.8 m3 me shpejtesi 25m/s). Testet e zhvilluara ne kampin e provave me nje renje vertikale ne perputhje me proceduren ETAG 027:2008 “Manuali per aprovimin teknik te paketave per mbrojtjen nga renja e gureve”, tregojne qe barrjerat Maccaferri arrijne performancat me te mira ne menyre apsolute ne treg ne termat te deformimit, kapacitetit per ti rezistuar impakteve te shumta pa mirembajtje, thjeshtesi ne montim. Keto bejne te jete produkti me i avantazhuar per projektuesit, pronarin dhe firmat e instalimit. Maccaferri ofron paketa barrjerash nga 500, 1000, 2000, 3000 dhe 5000 kJ.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme