Secondary Adv

Gjeogride per perforcimim e shtresave asfaltike, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

 Përshkrimi

Gjeogride per perforcimim e shtresave asfaltike. Gjeogride and gjeokompozite te prodhuara me poliester ose fibraxhami me qendrueshmeri te larte te veshur me polimer kopatibel me bitumin per perforcimin e shtresave rrugore:
Mac Grid AR: Gjeogride te thurur me hapje katrore deri ne 40 mm dhe gjeokompozite me gjeotekstile PET te pathurur super te lehte me qendrueshmeri te larte ose fibra qelqi te veshur me polimere kompatibel me bitumin per perforcimin e shtresave rrugore.