Secondary Adv

Gjeogride per toke te armuar, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Gjeogride per toke te armuar jane gjeokompozite me qendrueshmeri te larte ne terheqje te veshur me polimer dhe jane te te dy format si rrjete dhe shirita per krijimn e strukturave me dhe te armuar. Gama Maccaferri perfshin:
Paragrid: Gjeogrid dy dimensional i prodhuar nga shirita poliestre me qendrueshmeri te larte ne terheqje dhe te veshur me LLDPE; me qendrueshmeri asimetrike deri ne 200 kN/m per ndertimin e tokave te armuara.
Paralink: Gjeogrid nje dimensional i prodhuar nga shirita poliestre me qendrueshmeri te larte ne terheqje dhe te veshur me LLDPE; me qendrueshmeri asimetrike deri ne 1350 kN/m per ndertimin e tokave te armuara.
Paradrain: Gjeogrid dranazhues dy dimensional i prodhuar nga shirita poliestre me qendrueshmeri te larte ne terheqje dhe te veshur me LLDPE; me qendrueshmeri nga 200 kN/m deri ne 1350 kN/m2 per ndertimin e tokave te armuara.
Mac Grid WG : Gjeogride te prodhuara nga thurja e filamenteve PET me qendrueshmeri te larte te veshur ne menyre simetrike dhe asimetrike me polimerper te arritur nje vlere maksimale 800 kN/m per ndertimin e tokave te armuara.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme