Secondary Adv

Gjeomate, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Gjeomate jane struktura tre-dimensionale te prodhuara nga monofilamente polyolefini, per konsolidimin e skarpates natyrale per rigjelberim dhe kontrollin e errozionit. Gama Maccaferri perfshin:
MacMat i thjeshte : Gjeomat me hapsira te medhai prodhuar nga monofilamente PP te bashkuara me ane te nxehtesise ne pikat e kontaktit me profile dhe trashesi te ndryshme per kontrollin e errozionit.
MacMat me perforcim celiku : Gjeomat me hapsira te medhai prodhuar nga monofilamente PP te bashkuara me ane te nxehtesise ne pikat e kontaktit me profile dhe trashesi te ndryshme, i perforcuar nga rrjete celiku te perdredhur dyfish, per kontrollin e errozionit.
MacMat me perforcim sintetik: Gjeomat me hapsira te medhai prodhuar nga monofilamente PP te bashkuara me ane te nxehtesise ne pikat e kontaktit me profile dhe trashesi te ndryshme, i perforcuar nga nje rrjete polimeri, per kontrollin e errozionit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme