Secondary Adv

Gjeotekstile te pa endura, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Gjeotekstile te pa endura jane te pa thurur te prodhuara me filamente fibrash polimeri me te dyja tipologjite si vetem te presuar ashtu edhe te rregulluara me nxhehtesi per filtrim, ndarje dhe per mbrojtje te membranave.
Gama Maccaferri perfshine:
Mactex H: Gjeotekstil i pa thurur i prodhuan nga fibra polimeri te bashkuara mekanikisht me ane te presimit me gjilpera te pasuar nga stabilizimi me nxehtesi, te karakterizuar nga pesha per njesi deri ne 500 gr/m2, me nje perdorim te gjere por kryesisht per arsye ndarje dhe filtrimi.
Mactex N: Gjeotekstil i pa thurur i prodhuan nga fibra polimeri te bashkuara vetem mekanikisht me ane te presimit me gjilpera, te karakterizuar nga pesha per njesi deri ne 500 gr/m2, me nje perdorim te gjere por kryesisht per arsye ndarje dhe filtrimi.
Mactex PN/PH: Gjeotekstil i pa thurur i prodhuan nga fibra polimeri te bashkuara mekanikisht me ane te presimit me gjilpera te pasuar nga stabilizimi me nxehtesi, te karakterizuar nga pesha per njesi me te madhe se 500 gr/m2, me nje perdorim te gjere por kryesisht per arsye ndarje dhe filtrimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme