Secondary Adv

Gjeotekstile e thurur, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Gjeotekstile e thurur te prodhuar nga filamente poliesteri ose polyolefina dhe mund te jene me thurje te hapur ose te mbyllur, keto produkte mund te perdoren per perforcim, firltrim, ndarje dhe per mbrojtje ndaj errozionit.
Gama Maccaferri perfshine:
Mactex W1: Gjeotekstil i thurur pa hapje me me filamente ose shirita polipropileni simetrik te perforcuar, qe mund te perdoren per ndarje te shtresave dhe stabilizim te dherave.
Mactex W2: Gjeotekstil i thurur i perforcuar ne menyre simetrike dhe asimetrike ne te dy drejtimet i prodhuar nga filamente poliestre per krijimin e tokave te armuara.
Mactex C: Gjeokompozit i perbere nga nje strukture e thurur poliestre e bashkuar me nje gjeotekstil te pa thurur, ky gjeokompozit ka qendrueshmeri simetrike dhe asimetrike ne te dy drejtimet per krijimin e tokave te armuara.
Mactex EC: Gjeotekstil i thurur me te hapura te veshura me PVA ose i bashkuar me nje gjeotekstil te pa thurur super te lehte me hapje simetrike me madhesi mes 4 dhe 6 mm, aplikohet per kontrollin e errozionit.
Mactex HF: Gjeotekstil i thurur polyolefini me pershkrueshmeri te larte, me hapje qe varjon deri ne 1mm per aplikimi speciale me qellim filtrimi.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme