Secondary Adv

Rockfall embankments, Maccaferri Balkans

Maccaferri Balkans

Pershkrimi

Rockfall embankments. Mbrojtja nga renja e masiveve te medhej me nje energji jashtezakonishte te larte nuk eshte e mundur te kryhet nga barrierat per mbrojtjen nga renja e gureve. Maccaferri per kete zgjidhje ka zhvilluar mbushjet e perforcuara te krijuara me sistemet Terramesh, te cilat jane ne gjendje te absorbojne nivele energjie jashtezakonishte te larte. Edhe pse madhesia totale eshe te krahasueshme me madhesine e barrjerave tradicionale, keto struktura perballojne mjaft mire goditjet e njepasnjeshme me nje nivel te larte energjie, pa ndonje deformim te rendesishem dhe pa kerkuar mirmbajtje shtese. ne shtese te sa me siper, mbushjet e perforcuara me sistemet Terramesh kane avantazhim me te madhe te cilet kane nje impakt vizual te pa perfillshem. Experienca aktuale, lejon qe projektuesit dhe ndertimin e mbushjeve te perforcuara me Terramesh me nje lartesi deri 20 m, me nje fasade 70° dhe me nje rezistence jo me pak se 20,000 kJ (20 GJ).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme