Secondary Adv

Kondicioner dysheme MFZ-KT, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner dysheme MFZ-KT

Trajtë unike me pamje të sheshtë dhe elegante. Strukturë me dy pjesë për të realizuar instalimin
në pozicione të ndryshme. Psh. e varur në mur, gjysem e futur në murë, e mbështetur në
dysheme.

Njësi me shumë fletë kontrolli
Janë shumë efikase në shpërndarjen e ajrit, duke menjanuar flukset direkte. Gjithashtu eviton
krijimin e shtresave ajrore të ftohta

Programues Javor
Mund të programoni cilësimet e temperatures dhe kontrollin e Fikjes/Ndezjes në periudhë javore
duke përdorur “Programuesin Javor”. Gjithashtu është e mundur vendosja deri në 8 cilësime
ditore.

I qetë në punim
Njësitë e brendshme të serisë MFZ-KT punojnë në nivel zhurme minimale 19dB (A), e njëta
vlerë me përshpëritje!

Produkte te ngjashme