Secondary Adv

Seria tavanore MLZ-KA, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722



Pershkrimi

Seria tavanore MLZ-KA

Seria e re Multi Split e kondicionerëve kasetë, vjen këtë herë me  dimensione që derdhen në brendësi të njësisë dhe jep mundësinë e një pamje të mprehtë unike.

Njësi elegante

Njësitë e reja kanë një dizenjim shumë elegant( vetëm 175 mm lartësi), duke mundësuar lehtësi në montim edhe në rastet kur  hapsira e zgavrës së instalimit në tavan është e limituar.

 

Instalim i thjeshtë

Pajisja është e dizenjuar të ketë të inkastruar një pompë kondensati, e cila mundëson ngritjen e kondensatit deri në 500 mm. Gjithashtu, pompa e kondensatit ka edhe një gyp fleksibël që e ben instalimin e pompës së kondensatit më të thjeshtë dhe më praktike.

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme