Secondary Adv

Kondicioner Mural PKA, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

 Përshkrimi

Kondicioner Mural PKA
Njësitë murale të brendshme, falë kompaktësisë në dizenjim, japin lehtësi në procesin e
instalimit, duke e bërë montimin e këtyre njësive shumë të lehtë.
Në të njëjtën kohë, gama e gjerë e produkteve të kësaj linje, ofron zgjedhje të opsionit
më të mirë përshtatur me kushtet e ambjentit ku do të montohen. Të dizenjuara
mjeshtërisht për kursimin e energjisë, seria PKA është plotësimi i të gjithë nevojave për
kondicionim.

Panel i sheshtë dhe sipërfaqe të bardhë të pastër
Të gjitha modelet e kësaj linje janë të dizejuara në njësi me panel të sheshtë. Në mënyrë
që dizenjo e vecantë të harmonizohet plotësisht me dekorin e brendshëm, ngjyra e
njësisë ka ndryshuar nga ngjyrë e bardhe e thjeshtë, në të bardhë të pastër.

Njësi të brendshme kompakte
Gjerësia e njësive të brendshme është reduktuar deri në 510 mm (RP100). Njësitë zenë
një hapsirë më të vogël, gjë që rrit edhe më tepër mundësitë e instalimit.

Eficencë të lartë në energji
Njësitë e brendshme me eficencë të lartë në shkëmbimin e energjisë dhe njësitë e
jashtme Power Inverter, japin kontribut të madh në reduktimin e konsumit të energjisë
gjatë gjithë vitit, duke arritur klasin A/ A+/A++ në kursimin e energjisë.
Pompë kondesati e disponueshme në të gjitha modelet
Pompa e kondesatit mund të instalohet në një lartësi prej 800 mm sipër bazës se
njësisë së brendshme. Kondesati, lehtësisht mund të shkarkohet edhe në sipërfaqe ku
njësia e brendshme murale nuk ka dalje të drejtpërdrejtë me ambjentin e jashtëm, gjë që
rrit shkallën e lirisë në montim.

Produkte te ngjashme