Secondary Adv

Sistem me 4 kamera i kompletuar, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009Pershkrimi

Sistemi permban:

2 kamera te brendshme 1MP HD

2 kamera te jashtme 1 MP HD

DVR 4 kanale me ICloud

HDD Toshiba 1TB (per te regjistruar 20 dite)

Ushqyesin dhe te gjithe aksesoret e montimit.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme