Secondary Adv

Pllake akustike me vrima per absorbimin e zerit Knauf cleano, Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

 

Pllakë akustike me vrima për absorbimin e zërit dhe për një cilësi më të mirë të ajrit.

 

Fushat e përdorimit

Për veshje të mureve dhe tavaneve me nënkonstruksion metalik me qëllim përmbushjen e kërkesave akustike, të dizajnit dhe të cilësisë së ajrit.

 

Si realizohet pastrimi i ajrit

Pllaka Knauf Cleaneo® pastron ajrin në hapësira të mbyllura duke zbërthyer gazrat e dëmshëm. Ajo vepron 24 orë në ditë, gazrat e dëmshme nuk depozitohen në pllakë dhe veprimi pastrues është i pakufizuar në kohë.

 

Mënyra e veprimit

Mënyra e veprimit të pllakave Knauf Cleaneo® bazohet në katalizatorin natyror Zeolit (Zeolithe), i cili zbërthen gazrat dhe erërat e dëmshme në përbërës plotësisht të padëmshëm si ujë dhe dioksid karboni.

 

Karakteristikat e veprimit

Vepron 24 orë në ditë dhe ka erë plotësisht neutrale.

Vepron shpejt edhe kur ajri qarkullon në ambient (ventilatorë, kondicionerë të ajrit etj.).

Për arritjen e efektit të plotë nuk nevojiten kushte të tjera plotësuese (rrezet UV).

Pllakat mund të lyhen me ngjyrë sipas dëshirës.

Vëllimi dhe efekti i zbërthimit të gazrave të dëmshëm varet nga përqendrimi i tyre në ajër, nga përpunimi i sipërfaqes së pllakave, nga tipi i vrimave, nga qarkullimi i ajrit dhe nga sasia e sipërfaqes së mbuluar me pllakë Knauf Cleaneo® në ambient.

 

Knauf Cleaneo® zbërthen

Formaldehidin dhe acetaldehidin (era e hirit të duhanit)

Formaldehidet (era e orendive, bojërave, solucioneve të pastrimit)

Erërat e pakëndshme (era e tapeteve, e orendive të veshura)

Hidrokarburet e aromatizuara (era e tretësve, materialeve për shtyp, karburanteve)

Trietilamin (era e peshkut)

Karbohidratet e kloruara (era e solucioneve për pastrim dhe mirëmbajtje)

Benzolet (era e gazrave të automjeteve, bojërave, llaqeve dhe ngjitësve)

Amoniaku

 

Fusha e përdorimit

Objekte shkollore dhe parashkollore

Spitale, shtëpi për persona të moshuar dhe me aftësi të kufizuar

Hotele, restorante

Objekte administrative dhe zyra

Salla për koncerte dhe kinema

Institucione publike

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme