Secondary Adv

Veshje ne sistemet e thata Knauf Diamant , Knauf Albania

Knauf Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Diamant

Knauf Diamant përdoret në të gjitha fushat e ndertimit të brendshëm si veshje në sistemet e thata Knauf për plotësimin e kërkesave  zëizoluese, të mbrojtjes nga zjarri, kërkesave ne fortesi dhe qendrueshmeri dhe ato te mbrojtjes nga ambjentet me lagështi të moderuar*

 

Ambjentet me lagështi të moderuar  jane ambjente, ku lageshtia e vazhdueshme ditore e ajrit eshte me shume se70 perqind (prsh. tualetet familjare).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme