Secondary Adv

Grile VEKA Ekosol 70, Alfa Fab

Alfa Fab

Pershkrimi

Sistemi VEKA Variant:

- Izolimi termik sipas DIN 4108 dhe EnEV

- Sistem ngrohje inovative me anë te se ciles garanton një faktor depërtimi të ngrohjes prej Usb <0,8 W / m2K

- Izolimi i zhurmës sipas klasave VDI 2719 (klasa nga 2 në 4)

- Element forcues të dhomës së brendshme, e cila siguron stabilitet dhe rezistencë 

- Lartësia e kutisë (175,210,235) varet nga lartësia e dritares sipas nevojave në ndërtesë

- Përshkrimi i produktit:

• Kasetë me rul në 3 përmasa lartësie: 175, 210 dhe 235 mm

• Rezistencë e lartë ndaj erozioneve

• Funksionim i lehtë i mekanizmit te hapjes per kanatat

• Mbrojtja nga rrezet UV, erozioni dhe zhurmat

• Izolimi termik i avancuar

• Sistem i mbrojtjes kundra-vjedhjes 

• Pamje estetike e fasades

- Funksionaliteti dhe fushat e përdorimit:

- Sistemi mund të përdoret për ndërtimet e reja ose rikonstruksionet

- Ai përshtatet per çdo mobilier, nëse është PVC, dru i laminuar ose alumini

- Mund të operohet me mekanizem manual ose automatike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme