Secondary Adv

VEKA SWINGLINE 70 mm pa gunge me veshje te jashtme Alumini, Alfa Fab

Alfa Fab

Pershkrimi

Profili me 5 dhoma trashësi muri të standardit më të lartë të cilësisë PN-EN 12608 "klasa A" 

-Gjerësia e profilit prej 70mm, 

-E disponueshme në një gamë të gjerë ngjyrash (bardhë, gri, ngjyre lisi, arrë, roz, gri të errët dhe 17 ngjyra komplementare ne një gamë të gjere të ngjyrave RAL.

#Kanata

Kanata karakterizohet nga një parametër shumë më i mirë në terma të rezistencës ndaj kohezgjatjes, temperaturës së lartë dhe rezistencës ndaj faktorëve të jashtëm. Përveç kësaj janë rezistente ndaj ozonit dhe karakterizohen nga një elasticitet i shkëlqyer në shtrirjen, gervishjen dhe ngjeshjen.

#Perforcimi

Versioni bazë i dritareve ka përforcim çeliku të galvanizuar në kornizën e mbyllur (1.5mm) dhe krahu i lakuar me forcë shtypje (1.25 mm). Ky është elementi më i rëndësishëm për të siguruar funksionimin afatgjatë dhe të besueshëm të dritareve

#Xhami 

Njësia standarde me xham është 4/16/4 me Ug = 1.1 sipas EN673EN673

Izolimin termik në skajet e xhamit dhe zvogëlon rrezikun e kondensimit të ujit. Si rezultat, lagështia relative e lejuar, mund të jetë më e lartë për përafërsisht. 10-15%

Njësia e trefishtë me xham me energji efikase 4TPS / 12A / 4 / 12A / 4TPS e Ug = 0.7 EN673

#Elementet shtese

Pajisje anti-vjedhje te klasës RC1 dhe RC2 me element fiksues për mbylljen e kanates, duke i bërë dritaret shumë më të sigurta.Elemente me kend lejojne dhe mikro ventilim ne kanatin e dritares duke garantuar ruajtjen e temperatures ne ambjentin tuaj. Kornizë skaj - mbron skajet e kornizës nga dëmtimi gjatë transportit dhe instalimit, përveç kësaj lejon montimin e saktë të tavancialit.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme