Secondary Adv

Sistem xhamash me motorr VERTEX ZIP, Alsper

Alsper

Pershkrimi

SISTEMI VERTEX ZIP

Vertex është motor i blinduar i jashtëm i cili është jashtëzakonisht i qëndrueshëm, praktik në përdorim dhe ofron

fleksibilitet të madh për ambjentet e jashtme dhe në ambiente të brendshme. Dizajni i thjeshtë dhe elegant i sistemit do të

thotë se mund të inkorporohet në ndërtesat e reja ose ekzistuese dhe ne sistemet Suntech me një gamë të zgjeruar të

kornizës dhe opsioneve të ngjyrave të strukturave.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme