Secondary Adv

Xham me rreshqitje per mbyllje te hapsirave te jashtme, Alsper

Alsper

 Përshkrimi

XHAMI ME RRESHQITJE

Sistemi i rrëshqitjes mundëson që panelet paralele individuale të rrëshqitjes të lëvizin

horizontalisht. Duke hapur dhe mbyllur panelin e parë rrëshqitës, panelet e tjera

rrëshqitëse hapen automatikisht dhe mbyllen nga ndjekësit e integruar. Ndërtimi i

montuar në dysheme do të thotë se një zonë e gjerë e hapur mund të mbulohet pa

mbështetës shtesë të çatisë.

Produkte te ngjashme