Secondary Adv

Pergola e mbyllur dhe me palosje Axis, Alsper

Alsper

 Përshkrimi

Zgjidhje arkitekturore të përshtatura sipas shijes (të bera me porosi)...

Aksi është një sistem mbulimi bioklimatik modern per ambjentet e jashtme qe plotëson kërkesat e arkitekturës së

sotme. Forma dalluese e cila ka një ekuilibër midis dizenjos dhe funksionit përdoret për të krijuar zgjidhje

arkitekturore të përshtatura per ambjentet e jashtme për t'u mbrojtur nga baza. Karakteristika unike e sistemit e bën

atë një lider të qartë në fushën e tij dhe paraqet teknologji të sofistikuar të kombinuar me koncepte të reja për stilin

modern. Sistemi i bën hapsirat e jashtme më të rehatshme me performancë me te lartë funksionale dhe me zgjidhje

krijuese të bëra me porosi.

Shtresa e aluminit mund të perkulet deri në 110 ° me një lëvizje të rrotullueshme të qetë dhe pa zhurme nëpërmjet

motorit të brendshëm. Automatizimi i sistemit është plotësisht i fshehur dhe funksionon me performancë maksimale

dhe lëvizje pa zhurme. Eshte shume e lehte per ti perdorur mbulesat sipas këndit të dëshiruar duke krijuar ajrosje dhe

gjysme-erresire. Kendi i pershtatsahem i mbuleses siguron efekt natyral të rrjedhjes së ajrit dhe cilësi të

jashtëzakonshme te ndenjies ne ambjente te hapura me një shkallë të lartë fleksibiliteti për rehati vizuale dhe termale

duke ofruar kushte optimale në çdo kohë të ditës. Modulet individuale mund të bëhen me porosi në përfundimin tuaj

të specifikuar deri në 4.5m të gjerë dhe 8m projeksion me metoda fleksibël të instalimit, si p.sh. integrimi në

strukturat ekzistuese, montimi i murit dhe hapja e lirë për ambjentet e jashtme me te medha