Secondary Adv

Pergola me drita, automatike dhe sistem xhami Quattro, Alsper

Alsper

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Stili estetik dallues me kontrollin e ndricimit ne menyre inteligjente ...

Sistemi Quattro që kombinon teknologjinë e sofistikuar dhe konceptin inovativ krijohet për të

frymëzuar një jetë të re në ambjentet e jashtme me formën moderne të arkitekturës së bashku

me një mënyrë unike të dizajnit. Quattro karakterizohet nga nje teknologji e avancuar e cila

perforcon aestetikën e produktit.

Quattro ka linja të pastra moderne me një pamje minimaliste gjeometrike dhe është e fundit

në koleksionet e gjera kohët moderne të Suntech të zgjidhjeve të ambienteve të jashtme.

Sistemi gjithashtu paraqet ndriçimin më të ri në rang boteror që integrohet brenda shtresës së

strukturës me linja unike asimetrike të frymëzuara. Sistemi i ndriçimit të licencuar është

gjithashtu i pajisur me ndriçim RGBLed-me shirita fshehur për të ndryshuar ngjyrën dhe

Ndricimin Led Stripe Dimmer në anët e strukturës për të siguruar intensitet ose ndricim Led

HDD Lux High Power të integruar në strukturë.

Modulet individuale mund të bëhen me porosi deri në 5.5m të gjerë dhe 8m projeksion me

fleksibël metodën e instalimit si p.sh. integrimi në strukturat ekzistuese, montimi i murit dhe

qëndrimi i lirë për ambjentet e mëdha.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme