Secondary Adv

Kontrollues dore Juno 5, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

1-4 m

Saktësia e GNSS

 WEHH 6.5

Sistem Operativ

 10.9 cm / 4.3 "

Madhësia e ekranit

Trimble Juno® 5 seri është zgjidhja e integruar e zgjuar për punëtorët tuaj në terren, për t'i mbajtur ata të lidhur dhe në kontakt. I pajtueshëm me workflows Trimble të orientuara drejt GIS, Juno 5 është zgjidhja e zgjuar, ekipi juaj mund të besojë për standardizimin e inspektimeve dhe menaxhimin e aseteve.

Njohës i njohur, i lehtë për t'u përdorur, i formës smartphone

Punon me softuer profesional për rrjedhën e punës GIS

Ekran i madh, i lexueshëm nga dielli

Qëndroni në kontakt me komunikimet e integruara në zyre

I tharë për punë në të gjitha kushtet

Skaner opsional 1D / 2D barcode dhe versione të avancuara GPS

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme