Secondary Adv

Kontrollues Trimble CU, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Windows Embedded CE 6.0 R3

Operating System

 8.9 cm / 3.5"

Screen Size

Kontrolluesi i Trimble® CU është një njësi e kontrollueshme e bashkëngjitur e dizajnuar për të kombinuar sistemet e zbulimit Trimble optike dhe GNSS, ndërsa ju mbani duart të lira prapa instrumentit.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme