Secondary Adv

Kontrollues TSC3, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Windows

Operating System

 10.7 cm / 4.2"

Screen Size

Kontrolluesi Trimble® TSC3 me softuerin Trimble Access ™ është një zgjidhje informatike në terren që thjeshton rrjedhën e punës së anketimit të përditshëm dhe numrin e pajisjeve që ju nevojiten në terren.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme