Secondary Adv

Sistemi i integruar GNSS R10, Geotrim

Geotrim

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

8 mm H / 15 mm V

Max. saktësi

 440

kanalet

 Integruar

antenë

 Marr & Transmet

Radio UHF

Mblidhni të dhëna më të sakta dhe më të shpejta - pa marrë parasysh punën dhe mjedisin, me Sistemin Trimble® R10 GNSS. Ndërtuar me teknologji të fuqishme të integruara në një dizajn të lëmuar, ky sistem unik siguron shikuesit me një mënyrë të fuqishme për të rritur produktivitetin e grumbullimit të të dhënave në çdo punë, çdo ditë.

Trimble CenterPoint® RTX sjell korrigjime GNSS nëpërmjet satelitit ose lidhjes së internetit kudo në botë me shpejtësi dhe saktësi të pashembullt për një zgjidhje PPP

Trimble xFill® siguron më pak joproduktive në fushë, me mbulim të vazhdueshëm RTK gjatë ndërprerjeve të lidhjeve nga një stacion bazë RTK ose rrjeti VRS

Teknologjia e përpunimit Trimble HD-GNSS e prerjes mundëson matësit për të matur pikat më shpejt

Trimble SurePoint ™ kompenson plotësisht lëvizjen e poleve. Përshtatshme të matni pikat që përndryshe nuk ishin të arritshme me sigurimin e plotë të cilësisë

Zgjidhja e fuqishme 440-kanalësh me teknologjinë Trimble 360 ??siguron ndjekjen satelitore më të avancuar

Dizajn ergonomik për trajtim më të lehtë dhe më të rehatshëm

Integrohet në mënyrë të përsosur me sensorë të pozicionimit total të S-Serisë

Pair me Trimble Access ™ dhe kontrolluesin TSC7, TSC3, Slate ose Trimble CU për zgjidhje më të fuqishme të pajisjeve të anketimit të tokës në treg

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme