Secondary Adv

Tablete Trimble per anketim, Geotrim

Geotrim

Pershkrimi

Windows 7 Professional

Sistem Operativ

 17,8 cm / 7 "

Madhësia e ekranit

Nuk ka nevojë të zgjidhni midis rezistencës dhe transportueshmërisë së një kontrolluesi të fushës dhe fuqisë vepruese të një kompjuteri laptop-Trimble® Tablet Rugged PC është një kontrollues që bën të gjitha.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme