Secondary Adv

Grila orienta (Grile dhe Persiane) Edilcass, Edilcass VB

Edilcass VB

 Përshkrimi

Kaseta euro 20, 25, 30

Vendoset ne mur me trashesi 20-30

Sherben si arkitra

Eshte termoizoluese, hidroizolante dhe e gatshme per suavatim.

Montohet lehte dhe shpejte.

Nuk prek hapesiren e drites se planifikuar.

Mbushja e griles

Eshte duralumin i mbushur me poliretan .

Udhezuesit e griles jane duralumin.

Elementet e mbushjes jane te serise (ngj. Ral, Raf, imitim druri)

4.5 X 9 (garanton gjeresi 2.8m)

5.1 X 13 (garanton gjeresi 3m)

5.5 X 14 (garanton gjeresi 3.2m)

Mekanizmi Funksionues

Avolxhator (me rrip te trashe dhe te fshehur ne mur ne nje kuti te hapur dhe te vendosur nga ne)

Manivele (me kavo celiku ne mur)

Motorr (me buton ose telekomande)