Secondary Adv

Karrige zyre, Lesna

Lesna

 Përshkrimi

Karrike zyre, Materiali i karrikeve eshte me kembe inoksi , druri dhe plastike. Ngjyra dhe materiale te shumellojshme. Mund te jene lekure, ekolekure, imitim lekure, cope etj.

Produkte te ngjashme