Secondary Adv

Kontroll aksesi per garazhe parkimi SKIDATA, TETRA SOLUTIONS

TETRA SOLUTIONS

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Njerëzit dhe Qasja në Makinën

Kontrolli i aksesit për ndërtesa dhe garazhe parkimi

SKIDATA siguron qasje të sigurt në ndërtesat e mbyllura dhe parkingjet e parkimit. Qasja ose hyrja lejohet vetëm me autorizim.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme